Våren er snart her og hagen står der forventningsfull og klar for en ny sommer! Har du lyst til å lære mer om planter og stell av hage? I år inviterer vi deg som er glad i planter og hagestell til nyttige kurs her på Mære landbruksskole. Det er tre kurs å velge mellom. Bli med på en kveld eller ta dem alle!

Hobbygartnerkurs

Beskjæring av prydbusker og frukttrær - Tirsdag 4.april kl 18 til 21
Demonstrasjon og øvelser i beskjæring av frukttrær og prydbusker. Kurskvelden er et godt utgangpunkt for å gå løs på trær og busker i egen hage.
Kursholder er gartner Knut Munkeby. Knut er gartner og har arbeidet som faglærer i gartnerfaget på Staup og på Mære.

Blomster og stauder - Torsdag 6.april kl 18 til 21
Denne kvelden vil vi lære om oppal, formering og stell av blomster og stauder.
Kursholder er Torbjørn Guddingsmo, som både er lærer ved Mære landbruksskole og driver Verdal gartneri. Før han kom til Mære jobbet han som lærer på Staup. Torbjørn har en lang karriere som gartner, hans første erfaring fra gartneryrket går 50 år tilbake i tid da han var visergutt hos Brynjulf Wisths handelsgartneri.

Grønnsaker og krydderurter - Tirsdag 18. april kl 18 til 21
Denne kvelden vil vi lære om oppal og stell av grønnsaker og krydderurter.
Kursholder er også denne kvelden Torbjørn Guddingsmo.

Praktiske opplysninger:
Kursene er gratis for ansatte på Mære landbruksskole. Påmelding på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi tar forbehold om avlysing dersom det blir for få påmeldte deltakere.
På alle kurs vil det bli servert kaffe og te med litt attåt. Fordi det blir en del praksis i kursene kan vi maksimalt ta 20 deltakere pr kurs.
Kursene foregår på Mære landbruksskole, oppmøte i veksthuset ved skolen.