Kantina

kantina1kantina2Kantina ligger i første etasje i Kjøkkenlåna. Kantina tilbyr salg av lunsj og middag for elever, ansatte og besøkende.

  

 

 

Hybeltilbud

Vårt Internat rives nå i sommer 2017. Og det vil komme opp et nytt hybelhus på samme tomta. Det vil være innflyttingsklart i mars 2018.

Fra skolestart 2017 vil vi derfor tilby et litt begrenset antall hybler på skoleområdet, samt leie av rom på Betania, som ligger 5 km fra skolen. Skolen organiserer gratis skyss til og fra Betania daglig. Transport til skolestart og tilbake til Betania etter middag i kantina på Mære.

Totalt har skolen 25 rom. De fleste av rommene er tilrettelagt for 2 på rommet.

Rommene er litt variert - men ok standard. De fleste rommene har eget bad. Det er kjøleskap tilgjengelig, samt kjøkken i fellesareal.

Vi prioriterer vi plass til de som starter på VG1. For å være sikret plass så oppfordrer vi til å velge dobbeltrom. I tillegg vurderer vi erfaringer fra tidligere år.

Det er ansatt personell på kveld/natt. Det betyr bl.a. at de som bor her (og foresatte) har en kontaktperson på kveldstid. Personalet skal ivareta sikkerheten og arbeider ellers for å legge best mulig til rette for hver enkelt elevs trivsel på Mære. Blant annet kan de ansatte stille som sjåfører dersom beboere ønsker å delta på fritidstilbud.

Botilbudene er åpent i henhold til skoleruta, og stenger fredag kl. 15.30 og åpner søndag kl. 21.00. Hver søndag kveld henter ansatte beboere som kommer med tog/buss på Steinkjer stasjon mellom klokken 21 og 22 og som har skrevet seg på liste for henting.

Ta med sengetøy (dyner, puter og sengeklær), renholdsutstyr (anbefaler utstyr for engangsmopp) og lignende. Det er vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel/tørkerom.

Hybelkontrakt/leie

For å få bo på vårt hybeltilbud må du skrive under en hybelkontrakt, hvor du forplikter deg til å følge hybelreglementet. For elever som er under 18 år ved skolestart skal også foresatte underskrive hybelkontrakten.

Før innflytting så skal det betales inn et hybeldepositum på ei månedsleie + leie for første måned. Depositumet skal dekke eventuelle tap av nøkler, skader på hus/utstyr, manglende renhold m.m. Depositumet, med evt. fradrag, vil bli tilbakebetalt til konto ved utflytting av hybelen.

Følgende leiepris inkl. middag for skoleåret 2017/2018:

  • - 4.400,- pr. mnd for enkeltrom
  • - 3.300,- pr. mnd for dobbeltrom pr person

Ordningen med at middag er inkludert i leia er et ønske om å legge til rette for godt og variert kosthold.  Elevers som bor på private hybler kan også velge å kjøpe middagspakke for hele skoleåret for kr. 1 200 pr mnd. Leieprisen inkluderer også trådløs tilgang til bredbånd for elev-pc`er på skolen og Betania.

Hybelleia skal betales forskuddsvis innen den 20. i hver mnd. Nærmere informasjon om dette sendes de som tildeles hybelplass. Det er 1 mnd oppsigelsestid på hybelen og denne måneden må du betale for. Oppsigelsen starter den 20. i påfølgende måned.

Frist for søknad om hybelplass er innen 6. august (for senere inntatte snarest etter inntak).

Søkerne vil få en tilbakemelding fra skolen innen 8. august på om en har fått plass eller ikke.

Hybelhusregler (pdf)

Hybelkontrakt (pdf)

Andre eksterne botilbud:

I tillegg har vi avtale med noen naboer om hybler:

  • Gunnar Eek, 2-3 rom, ca. 2,5 km fra skolen. Tlf 913 33 686.
  • Odd Tønne, 3 rom, ca. 2,5 km fra skolen. Tlf 922 94 273.
  • Tor Henrik Jule, 4 rom, ca 700m fra skolen. Tlf 915 27 708.
  • Andreas Moen, leilighet, ca 6 km fra skolen. Tlf 902 03 219