Vegplanlegging

Mære tilbyr vegplanlegging og opplæring, prosjektering og driftsteknisk kompetanse. Gunnar Pettersen er vår vegplanlegger og legger planer for mange vegprosjekter hvert år. Det som starter som en befaring sammen med skogeieren, ender opp i en plan for vedlikehold eller bygging av skogbilveg. Målet er gode planer slik at skogveiene bygges riktig.

gunnarp

Kontaktperson: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Innherred skognettverk

Innherred Skognettverk har kontor på Mære. Oppsøkende virksomhet til skogeierne i fem Innherredskommuner har gitt svært gode resultater i form av økt avvirkning.

Økt fokus på skog og skogbruk er vitkig for trøndersk treforbrukende industri som er avhengig av lokalt råstoff. Skogen er også sentral i en større klimasammenheng.

 

innh skog

Kontaktpersoner:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

furu

 

 

 

 

kurs

Besøk vår konferanseweb for å få informasjon om kurs og seminar.